- Funnel Kafası
- Posts
- 🚀 Tükettiğimizi Üretime Neden Dönüştürmeliyiz?
🚀 Tükettiğimizi Üretime Neden Dönüştürmeliyiz?
🚀 Tükettiğimizi Üretime Neden Dönüştürmeliyiz?
Hoşgeldiniz!Bültene bu hafta katılan herkese tek tek hoşgeldin diyoruz. Funnel kafasından en yüksek değeri almanız dileğiyle :) Eğer bülteni, sizi Funnel Kafasına ulaştırmak isteyen bir arkadaşınızdan aldıysanız aşağıdaki butona tıklayıp kayıt olabilirsiniz. (Eğer henüz kayıt olmadıysanız!)
Merhaba haftasonuna yaklaşan sevgili dostlar :)
Bu bültenleri oturup karşımda sanki biri varmış gibi yazmak inanılmaz keyifli oluyor :) Bugün ne yazayım diye düşünürken haftaiçi Kemal Şerbet ve Furkan Yılmaz ile yaptığımız zoom görüşmesi aklıma geldi. Onlara da üretmenin ne kadar kıymetli olduğundan bahsedip bir podcaste başlamaları noktasında destek çıktım.Bu arada tanışmak isteyenler ile belirli aralıklarla bu tarz görüşmeler yapıyoruz. İsteyenleri twitter DM'e beklerim :)
İçerik pazarlaması son zamanlarda daha popüler olmaya başlayan bir alan. Büyüme stratejilerinde de çok net bir şekilde yer alıyor artık. Ancak gürültüden ayrışarak kaliteli içerikler üretmek ise çaba ve istirkar istiyor.
Bazı sorularla geliyor üretim.
Kimin için üreteceksiniz?
Ne hakkında olmalı?
Hangi sıklıkta ve ne zaman yayınlamalısınız?
Bunların yanında kendini adamak ve bir söz vererek belki 1 ya da 2 yıl hiç bir şey beklemeden üretmek gerek. Bunu söylememizin en önemli sebebi bu işin kendimize sayısız faydası olsa da insanlarda bir karşılık bulması zaman istiyor.
David Perell şöyle diyor; ”B+ içerik, A+ istikrar” sizi başarıya götürür. O yüzden asıl mevzu bir çok konuda olduğu gibi istikrarlı şekilde üretmek.
Size sunacağı faydaları hayal etmek bile zor. Ki bizim için de böyle oldu. Müşteriler, tanıştığımız sayısız kıymetli insan, katıldığımız seminerler. Bu alanda bize sağladığı kredibilite ve otorite. Tüm bunları başlarken aklınıza bile gelmiyor.
Gelelim başlıktaki sorunun cevabına tükettiğimizi neden üretime dönüştürmeliyiz?
İlk olarak bilgiyi öğrenmenin en iyi yolllarından bir tanesinin onu başkalarına aktarmak olduğunu biliyoruz. Bu sebeple üretmek en başta sizin bilgileri kalıcı hale getirmeniz adına çok kıymetli.
İkinci olarak sizi kendi alanınızda yetkin ve görünür kılması için güzel bir araç. İnsanlar verdiğiniz emek ve çaba için bile sizi takdir etmek istiyor. Çünkü üreten insan sayısının azlığı üretenleri kıymetli hale getiriyor.
Üçüncü olarak daha önce de bahsettiğimiz üzere size sağlayacağı birleşik etki ve aralayacağı fırsatları keşfetmek için muazzam bir araç. Aralayacağı kapıları hayal etmek bile zor dediğim gibi.
Bu sebeple üretelim dostlarım :)
Bizim ya da başkalarının podcastlerden dinlediklerinizi bir seriye dönüştürün, belki onların üzerine yorumlarınızı paylaşın. Global içerikleri kendi üslubunuzla yorumlayın. Ama üretin!
Hala podcasti dinlemeyen de yoktur sanırım :)
🎙 Haftanın Podcast Bölümü
Bu bölümde bir süredir devam ettirdiğimiz Podcast ve Canlı Yayınların bize nasıl katkı sağladığını ve içeriğin nasıl bir kaldıraç etkisini oluşturduğundan bahsedeceğiz.
📹 Haftanın Video İçeriği
Kendini Mecbur bırakmanın önemi ve bunun üretime katkısı.
Yeni YouTube kanalımız açıldı. Bundan sonra Canlı Yayınları ve Podcastleri buradan paylaşacağız.Lütfen her iki kanalı da takibe alalım, beğenip paylaşalım :)
✍️ Haftanın Tweet Serisi:
Funnel Kafası twitter hesabında da aktif olarak serilere başladık. Onlardan ilkini aşağıya bırakıyorum. Buyrun :)
Dijital pazarlamaya başladığımız ilk zamanlarda işletmenin en önemli kısmının bize bakan taraftan pazarlama olduğunu düşünürdük.
Hatta daha da ileri gidip Facebook reklamlarının olmazsa olmaz bir parça ve oyunu tamamen değiştirecek bir kanal olduğuna inandırdık.
— Funnel Kafası Podcast & Bülten 🌪 (@FunnelKafasi)
2:00 PM • Jul 22, 2022
Bu haftalık bizden bu kadar. Funnel Kafası bültenini işine ve hayatına bu perspektiften bakmasını istediğiniz insanlara ulaşması için sosyal medyadan ya da özelden herkesle paylaşabilirsiniz.
Bültenlerle ilgili görüş ve düşüncelerinizi bu maile cevap olarak yazabilirsiniz.
Haftaya görüşmek üzere :)
Funnel Kafasından uzak kalmayın!
Emre & Hasan
Reply